Corrigo FC-WEB/Cloudigo

Corrigo FC är en reglercentral för upp till 5 st fläktar med varvtalsreglering, ex. frekvensomriktare alt. EC-motor. Corrigo FC är i första hand tänkt att användas för reglering av frånluftfläktar i flerbostadshus men kan givetvis användas till andra applikationer också.


Nicotra Gebhardt Corrigo FC finns i två varianter, FC3-D3-WEB och FC5-D3-WEB som kan styra en respektive maximalt tre och fem fläktar med separata tryckgivare och inställningar för varje fläkt. För varje ansluten fläkt kan man välja mellan tre olika typer av reglering;

• Utetemperaturkompenserad konstanttryckreglering

• Utetemperaturreglering (utan tryckreglering)

• Konstanttryckreglering (ren tryckreglering utan utetemperaturkompensering)

Option: Inbyggd web-server alt. CLOUDigo, molnbaserad web-server.

Inbyggd veckour för programmerad, tidsstyrd forcering och eller reducering (nattsänkning) finns liksom injusteringsläge, larmutgångar och brandfunktion.

Regulatorn är hårdvarumässigt baserad på den välrenommerade Corrigo-plattformen (EXOcompact) gen. 3 ifrån Regin. Mjukvaran är utvecklad speciellt för Nicotra Gebhardt och noggrant anpassad efter våra kunders behov och önskemål. Regulatorn har som standard inbyggd display och manöverpanel och är normkapslad för DIN-skenemontage och 24 V-matning.

Den kan levereras komplett monterad i en smidig normkapsling (IP54) med glasklart lock samt inbyggd 230 V-transformator för matning av regulator samt anslutna tryckgivare (0-10 VDC). Regulatorn är som standard förberedd för kommunikation med PC eller DUC via över TCP/IP.

Versionen med TCP/IP har även en inbyggd web-server för enkel övervakning över Internet eller nätverk via PC med enbart web-browser typ Internet Explorer.

Fr.o.m. ver. 1.2-1-11 så finns även stöd för CLOUDigo, -en molnbaserad web-serverlösning.

Som tillbehör finns bl a tryckgivare med olika tryckområden, 0-100, 0-300, 0-500 respektive 0-1000 Pa, utegivare (PT1000), kanalgivare (PT1000) för loggning av frånlufttemperatur samt kapsling och transformator. Produktblad (1217,2 kb)  Användar- & Installationshandbok (1681,1 kb)


«Tillbaka
 
  För att läsa pdf-filer krävs programmet Adobe Reader. Om du inte har det installerat på datorn kan du ladda ned och installera den senaste versionen här. Det är gratis!